<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/2259159683556258636?origin\x3dhttp://iiplaywithfire.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
.Saturday, December 12, 2009 ' 1:03 AM Y
only you will be able to make it .

Had this quiz from tard blog (:

1. Who was your last text from?


Ans : Hmm... Tsin Ee


2. Where was your default picture taken?


Ans : Lolx... Got lotsa which one u wan?


3. Your relationship status?


Ans : A&A


4. Have you ever lost a close friend?


Ans : Got... Such a waste.


5. What is your current mood?


Ans : Nothing better to do.


6. How many sibling(s) do you have?


Ans : Four.


7. What's your brother(s)/sister(s) name?


Ans : Edlyn, Evelyn, IDK, IDK.


8. Where do you wish you were right now?


Ans : Some lala Island?


9. Have a crazy side?


Ans : Hmm... Yeap... Everybody has one...


10. Ever had a near death experience?


Ans : Cycling Cum Flying kite during raining days in the middle of the Field counted?


11. Something you do a lot?


Ans : Day dreaming...


12. Angry at anyone?


Ans : Nah... Why should I?


13. What's stopping you from going for the person you like?


Ans : Nothing~ Yao ai jiu gan gan ai~!


14. When was the last time you cried?


Ans : Long time ago...


15. Is there anyone you would do anything for?


Ans : Family, Friend & Her.


16. What do you think about when you're falling asleep?


Ans : Which place would I go today~


17. Who was the last person you talked to on the phone?


Ans : Iskandar.


18. What is your favourite song?


Ans : War - Claude Kelly


19. What are you doing right now?


Ans : Doing this lame quiz to bore myself...


20. Who do you trust right now?


Ans : My best friends.


21. Where did you get the shirt you're wearing?


Ans : From some unknown place?


22. Have you kissed someone in the past week?


Ans : Yes... So do u wan me to kiss you?


23. Who is your friend that lives closest to you?


Ans : Pravin...


24. Describe your life in one word?


Ans : Lifeless, Dragging, Crazy at times.


25. Who are you thinking of right now?


Ans : None...


26. What should you be doing right now?


Ans : Some where in other country~?


27. What are you listening to?


Ans : My own breathing sound...


28. Who was the last person to give you a hug?


Ans : My dad... He hug me...


29. Who was the last person to yell at you?


Ans : Er... My mum...


30. Do you act differently around the person you like??


Ans : Nah... Why be dramatic... Be urself~!


31. What is your natural hair colour?


Ans : Black!


32. Who was the last person to make you laugh?


Ans : Agnes with her dumb face... Super dao that kind...


33. Who was the last person to make you sad?


Ans : People that lives inside my past...


34. What do you hear?


Ans : Sound frm my fan which is about to spoile...


35. Is your hair curly or straight?


Ans : Straight.


36. Has anyone called you 'scrumptious' before?


Ans : Nah...


37. Do you have a best friend?


Ans : Hey wad do u tink...


38. Held hands with the opposite sex in the past 3 days?


Ans : Yes... Lolx... Is common...


39. Do you use smiley faces on the computer?


Ans : Yeax... I do...


40. Have you ever changed clothes in a vehicle?


Ans : Nope...


41. Are you happy with your life right now?


Ans : Kinda not so...


42. Are you currently jealous?


Ans : Nope.


43. What jewellery are you currently wearing?


Ans : None...


44. What were you doing on Friday night?


Ans : Inside my cozy bed~ In my lala Island...


45. Have you ever had your heart broken?


Ans : Yes... Duh... C'mon... Get alive... Don't you...


46. Have you ever broken someone's heart?


Ans : Yeax... Muz be reali hurting, Felt reli sry for her... Dosen't meant to...


47. Is there anyone you're really disappointed in right now?


Ans : Yeax...


48. What was the last reason you went to the doctor's for?


Ans : My lungs problems...


49. How late did you stay up last night and why?


Ans : 2+ don't felt like sleeping... 

50. Have you ever dated someone longer than a year?


Ans : Nah... Haven't reach that long yet... Hoping for one that could last that long~!
 
And Yeax... Finish all these questions le... Super bore now... Going to visit my Lala Island soon~!
And Yo tomorrow gonna update some new songs too...
Peace out~!







♠It's All About Me Y

@>-- Esmond Aka Valentine.
@>-- Cancerian.
@>-- 17 This Year.
@>-- 100% Romance~
@>-- 70% Sweetness~
@>-- 60% Naughty~
@>-- 50% Crap~
@>-- 30% STM!
@>-- Don't provoke me, Cause u wouldn't wanna do that~
@>-- Nice guy with hot temper~
@>-- Don't judge me~
@>-- I don't hate or dislike people de... Unless they overboard.
@>-- Nothing could stop me from doing what i want
@>-- Hate to lose.
@>-- MSN: esmond_madness92@hotmail.com
@>-- If hate me or dislike me Just click on ALT-F4


My Treasure That Cannot Be
Replace Y

MY TREASURE: My Family~!
MY ONLY ONE: Tsin Ee (Bao Bei)
MY TRULY BESTI:
Zhi rui
Iskandar
Gina
Li Yun
Joel
Li Wei
Sam
Kerene
Jeremy
Denise (My Maid~)
Jia Hui(Fragrant)
Wei Lun
Jeslyn
Joey
Elvyin
Noel(L)
Wei Xin
Lee Hong
Lina
Kiam Ping
Agnes(笨蛋)
Jeremy Ng (Frangrant)
Wei Lun
Chen Xi
Jin Pei
Amanda
Kai Feng
Peng Zheng
Ivy
Zi Rong
Jeremy Ng
Those People whom is at Fragrant... (Big Big Family)
MY GAN'S:
Li Ting(Mei)
Anna(Jie)
Justina(Jie)
Samantha(mei)
Berlina(Ah Ber Mei)
I’ll Be There For You Guyz!
Photobucket

My WishY

Last Long With Her~!
New Handphone
Get Focus on my studies
Go Out With All People that comes to fragrant
Train up my Basketball skills
PSP
Happy Every Day
Friends Stay happy ^^
New Clothes
New Jeans
New Belt
New Shoes~! AND LOTSA SHOES!
All My Friends could be happy!


♣What Makes Me HappyY

♣Strawberries!!!
♣Drawing
♣Donuts~!
♣Accompany my love ones
♣Messaging
♣Slacking
♣My computer
♣Going Out with my friend
♣Listening to musics
♣Lotsa Food!
♣Nightlife



✖What Me Scare OfY

✖Loneliness
✖The Feeling Of Lost
✖Darkness
✖Prawns
✖Girl Cry
✖Cucumber
✖Coke & Pepsi!


☠My Hate'sY

☠Doing Housework
☠Don't Believe me
☠Cheated Me
☠Hide things from me
☠Liers
☠Backstabbers
☠Anyhow Say Me
☠Do Things liao dun dare admit
☠To see people bully my friend infront of me
☠Don't wanna clear up things with others...
☠Those Hu are GL




Plurk.com
Feel Free To Chat'ya.Y





Music .Y


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



CREDITS .Y

Designer: samuellai
Image hosting: x
Brushes: Adobe Photoshop Cs2, x o x
Createblog ; Blogger ; Blogskins
Image: Photobucket
Base Code: purpurblack-